Запрошуємо на спартакіаду

dayforest

Щорічно в переддень професійного свята – Дня працівника лісу – обласне управління лісового та мисливського господарства організовує та проводить галузеві змагання з лісівничого багатоборства серед колективів державних лісогосподарських підприємств області.

Змагання проводяться з метою популяризації фізичної культури і спорту в області, підвищення професійних навичок в окремих видах лісогосподарської діяльності, а також обміну досвідом кращих представників лісівничих професій.

У програмі змагань стрільба (чоловіча і жіноча), метання у мішень сокири з десятиметрової відстані, випилювання бензопилою дерев’яних млинців, поперечне розрубування колоди сокирою, користування вогнегасником, розпилювання колоди дворучкою та розрубування її сокирою, біг по 20-метровій колоді та перетягування линви.

В змаганнях традиційно беруть участь команди всіх 12 державних підприємств управління, які демонструють свої професійні вміння, фізичну підготовку та технічну майстерність в десяти різних видах лісівничого багатоборства.

Цьогорічні змагання відбудуться 10 вересня 2016 року за адресою: м. Охтирка вул. Пушкіна, 5, стадіон «Нафтовик».

Початок змагань об 11.00 год.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ